Om

Karsten er navnet...

 

Jeg er årgang 77 og bor i Svendborg, sammen med min hustru Lena.


Født og opvokset på Ærø i Søby, men efter endt 10 klasse, flyttede jeg til Svendborg, hvor jeg tog HG på Svendborg Handelsskole, og derefter har jeg taget kurser indenfor IT.


Jeg har altid leget med computere og gør det stadigvæk i form af mit arbejde på Gymnastikhøjskolen i Ollerup som IT administrator. Det er et meget spændende arbejde med fart over feltet.

 

Hobby...

 

Jeg bruger sikkert for meget tid foran skærmen, men man bliver vel lidt arbejdsskadet ;-) Surfer lidt på det store internet, hygger på Facebook og hjælper venner med deres pc problemer.


Ellers hygger jeg sammen med venner og familien og selvfølgelig konen.


Jeg ser os en masse film og har en stor film samling. Nogen vil nok kalde mig en film freak, men jeg kan min filmhistorie. Serier holder jeg også meget af. Mine favoritter er: Invasion, Lost, Prison Break, Heroes, Deadwood, Bones, Gotham, Arrow og The Flash og CSI.

 

Lena mødte jeg på en dating side, som jo er så populær i vore dage, eller dvs. det var hende der fandt mig. Jeg havde lige oprettet mig på siden og surfede lidt fraværende rundt i de forskellige profiler og havde været et hurtigt smut forbi hendes. Straks efter skrev hun tilbage og brokkede sig over at det ikke var pænt bare at lure og ikke lægge en besked. Det var vinteren 2006 kontakten startede og i sommeren 2010 blev vi gift. :-


)

Lena er navnet...


og er født og opvokset på Jyllands næsetip, nærmere bestemt i Grenå i 1978. Jeg er ud af en familie med en dansk mor og en svensk far og en 6 år yngre lillebror. Hele min barndom har jeg hvert  år ferieret i Sverige. De første år i campingvogn hver sommer og senere hen i familiens hyggelige sommerhus i svensker stil ude i skoven med das og vandpumpe i gården. Rigtig primitivt men alligevel hyggeligt. I teenager årene flyttede jeg sammen med mine forældre og lillebror fra ”storbyen” til en lille landsby med to huse og fælles das og landligt aroma. Hmm der var måske lidt flere huse end 2. ;-)


Da jeg afsluttede min 10. Klasse var jeg blevet noget skoletræt. Så jeg fandt et piccoline job på vindmølle fabrikken i nærheden. Da stillingen kun var på et år valgte jeg at tage HG på Grenå Handelsskole. Efter min skole periode var slut tog jeg en ny drejning. Jeg tog til England sammen med en skole veninde for at arbejde på et plejehjem lidt udenfor London. Vi var af sted i 7 måneder og det var en meget spændende tid hvor jeg lærte at stå på egne ben og fik finpudset mit skole engelsk.


Da vi kom hjem fandt jeg arbejde i en børnehave. Jeg var der i 2 år og glad for det at jeg ville tage pædagog uddannelsen. Men inden jeg kunne søge ind på uddannelsen måtte jeg lige forbi det lokale VUC center for at tage 2 HF fag. Det var et stresset år. Godt nok skulle jeg kun have 2 fag men det var 2års pensum på et år. Men langt om længe kunne jeg sende ansøgnings skemaet ind til seminariet. Jeg havde efter min Englands tur fundet ud af at jeg ikke ville slå mig ned i Grenå omegn så da valget af uddannelsessted skulle vælges var det ikke svært at sætte x ud for Odense. Så sommeren 2002 flyttede jeg til Odense. Fandt en dejlig stor lejlighed i centrum tæt på det hele. Jeg fik til at starte med en standby plads så i mellem tiden arbejdede jeg i en vuggestue indtil skole start. Jeg begyndte på studiet men efter 2 måneder fandt jeg ud af at det ikke var mig alligevel. Jeg var vidst blevet ”træt” af at passe børn så jeg droppede ud. Det var lidt af en skuffelse men som min far sagde hellere droppe ud nu end længere inde i forløbet.


Siden hen har jeg været hjemme og bo i Grenå et halvt års tid og boet i Fredericia. Det første der falder en ind er vidst at jeg har lidt af rastløshed. Og ja det må jeg gi folk ret i. Men jeg er faldet til ro nu. En af grundene er nok Karsten. Manden i mit liv. Jeg mødte ham online oktober 2006. I starten var det hyggelige timer online men ret hurtigt udviklede det sig til noget mere og DSB opdagede en god forretning imellem Fredericia og Svendborg. I foråret 2007 gik jeg med tankerne om at søge ind på Social og Sundhedsskolen. Og valget blev efter nogle overvejelser til skolen i Svendborg. Karsten havde spurgt mig om jeg ville flytte sammen med ham og jeg blev utroligt glad og sagde straks ja. Jeg har siden uddannelsens afslutning i 2008 arbejdet som sosu-hjælpere ved Svendborg kommune i hjemmeplejen. 


Vi kan konstatere at rastløsheden er forsvundet. Jeg er faldet til ro og nyder tilværelsen sammen med min mand i dejlige Svendborg. Udover det daglige arbejde så hygger jeg sammen med min mand, vennerne og bruger en del tid på litteratur. En go krimi under tæppet og en kop kaffe er der næsten intet der stikker.